Actieve groepsreizen jongvolwassenen

Dit zijn de leukste actieve groepsreizen voor jongvolwassenen.

Actieve groepsreis als jongvolwassene boeken? Wij helpen je graag op weg! Zie de laatste aanbiedingen en last minutes. Deze groepsreizen jongvolwassenen vol met leuke activiteiten zijn vooral bedoeld voor jongvolwassenen tussen de 18 en 37 jaar die van gezelligheid, samen dingen doen en reizen houden. Je kunt actieve jongvolwassenen groepsreizen boeken binnen én buiten Europa. De meeste reisorganisaties houden de leeftijd van 20 tot 35 jaar aan voor jongvolwassenen groepsreizen.

sawadee single groepsreizen

Welke reisorganisaties bieden actieve groepsreizen jongvolwassenen aan?

Er zijn een aantal specialisten als het gaat om actieve groepsreizen voor jongvolwassenen. Wij noemen een paar bekende jongvolwassenen reisorganisaties. Dat zijn Mambo Reizen, Simi Reizen, Travel Around, Djoser, Sawadee en Shoestring. Ieder jongvolwassen reisorganisatie heeft hierbij een uniek aanbod. Van zeilvakanties jongvolwassenen tot bergwandelen, tot wintersport.


volleyballen jongeren vakantie

Welke landen voor deze groepsreizen?

Actieve groepsreizen jongvolwassenen worden in tal van landen binnen- en buiten Europa georganiseerd. We noemen dan landen als Oostenrijk, Zweden, Polen, Italië, Zanzibar, Ghana, Bolivia, Suriname, Thailand en Mexico. Jaarlijks stellen de jongeren vakantiereis specialisten niet jongeren- en jongvolwassenen groepsreizen samen. Met altijd een aantrekkelijk programma avontuurlijke groepsreizen jongvolwassenen.


Single groepsreizen jongvolwassenen

Binnen de categorie jongvolwassenen groepsreizen is er één die extra aandacht verdient. De zogenaamde single groepsreizen voor jongvolwassenen . Deelname aan deze single groepsreizen is alleen mogelijk als je alleenstaand bent, tussen de 20 en 35 jaar en van actieve groepsreizen met gelijkgestemden houdt. De genoemde leeftijd 20 tot 35 jaar is een richtleeftijd. Iedere jongeren reisorgansiatie hanteert weer andere normen en die zijn meestal ook niet “in beton gegoten”.

avontuurlijke groepsreizen shoestring


Amalfi kust Italië

Wat is de duur van een actieve groepsreis voor jongvolwassenen?

Groepsreizen jongvolwassenen binnen Europa beginnen met een duur van 6 dagen. Maar je kunt ook een 7, 8 of 10 daagse jongvolwassen groepsreis binnen Europa boeken. As je een actieve jongvolwassenen groepsreis met verre bestemming wilt boeken, kan je wel tot 17, 22 of 23 dagen op stap gaan met gelijkgestemden. Zeker als je overweegt een rondreis naar bijvoorbeeld Canada, Sri Lanka, India of Thailand te maken.


Last minute groepsreis als jongvolwassene boeken?

Last minute groepsreizen en groepsrondreizen zijn voordeliger, dat is algemeen bekend. Het is dan ook zeker een overweging om je actieve jongvolwassenen groepsreis als last minute te boeken. Er zit wel een specifiek risico aan. Als jij je zinnen hebt op een bepaalde avontuurlijke reis en specifiek vakantieland dan kan het zijn dat er last minute geen jongvolwassenen groepsreis meer beschikbaar is die aansluit bij jouw specifieke wensen, periode en budget. Maar als je vakantieplannen niet heel concreet zijn, kan een last minute groepsreis of rondreis je een aardig centje besparen. Het kan een goedkope groepsreis jongvolwassen worden.


villavibes groepsreizen actief banner