Groepsreizen 20, 25, 30, 35 plus

Boek een hier een groepsreis 20 tot 30 jaar of 25 tot 35 jaar.

Groepsreizen voor 20, 22, 25, 30 en 35 jarigen worden ook wel groepsreizen jongvolwassenen genoemd. Het zijn geen echte jongeren reizen meer die vind je met name in de leeftijdsgroep 8 tot 12, 12 tot 15 en 16, 17, 18 jaar. We kunnen deze groepsreizen voor 20, 22, 25, 30 en 35 jarigen in een aantal categorieën indelen. Je vindt ze, voor bijna alle leeftijden, bijvoorbeeld bij Mambo.

sawadee single groepsreizen

Groepsreizen jongvolwassen voor alleenstaande 20 tot 35 plussers.

Van de mannen en vrouwen tussen de 22 en 35 jaar is wellicht 50 % alleenstaand. Vrijgezel dus. Met name de hoger opgeleide alleenstaanden zijn vaak alleenstaand. Voor die groep en alle andere vrijgezellen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar zijn de zogenaamde single groepsreizen jongvolwassenen in het leven geroepen. Avontuurlijke rondreizen en actieve groepsreizen voor jongvolwassenen. Let op, alleen vrijgezellen kunnen zich voor dit type groepsreizen opgeven.


selfie op zonvakantie jongeren

Groepsreizen 20 tot 35 plus algemeen

De meeste groepsreizen jongvolwassenen zijn voor alle jongvolwassen toegankelijk. Ook de alleenstaanden. Je kunt als je een single bent van 20, 22, 25, 30 of 35 dus kiezen voor 2 typen groepsreizen. De specifieke single groepsreizen en de rondreizen en actieve of culturele groepsreizen. Met de keuze voor bijvoorbeeld duurzaam en kleinschalig zoals bij TravelAround of Simi Reizen.


Last minute groepsreizen jongvolwassenen

Indien je kort voor vertrek nog een groepseis 20 -25 of 25 tot 35 wilt boeken, heb je te maken met het beschikbare last minute aanbod. Je hebt dan minde keuze maar kunt wel een financieel voordeel behalen als je kort voor vertrek zo een goedkope groepsreis jongvolwassenen boekt. Last minute groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen kunnen tot 30 % goedkoper zijn en het kunnen ook alleenstaande reien voor groepen zijn in de leeftijd van 20 tot 35 jaar.

avontuurlijke groepsreizen shoestring


avond op het strand

Single reizen en groepsreizen voor hoger opgeleide jongvolwassenen

Hoger opgeleide jongeren en jongvolwassen stellen meestal andere eisen aan rondreizen en groepsreizen dan lager opgeleide jongeren en jongvolwassenen. Met name groepsreizen naar verre bestemmingen zoals Nepal, Australië, Canada en Zuidelijk-Afrika zijn bij deze doelgroep in. Daar komt bij dat alleenstaanden 20 tot 40 jaar en 40 tot 60 jaar steeds vaker kiezen voor een single groepsreis, specifiek voor hoger opgeleiden. Dit type groepsreizen voor hoger opgeleide jongvolwassenen en volwassenen wordt met name aangeboden door Crusj ( voor singles ) en Sawadee. Ook Bradly is een bekende aanbieder.


Christelijke groepsreizen jongvolwassenen

Er is ook een groep jongvolwassenen met een christelijke identiteit. Ook in de leeftijdsgroep 25 tot 30 en 25 tot 35. Voor deze christelijke jongvolwassenen, is er ook een specifiek aanbod groepsreizen. Deze christelijke groepsreizen voor jongvolwassenen wordne onder andere aangeboden door Amigo Reizen, Amarant Reizen en Beter-Uit. Ook zijn er christelijke single reizen voor deze principiële groep beschikbaar.


villavibes groepsreizen actief banner