Groepsreizen jongvolwassen Europa

Deze groepsreizen voor jongvolwassenen binnen Europa zijn een aanrader.

Groepsreizen voor jongvolwassenen met een bestemming binnen Europa worden onder andere verzorgd door Sawadee, Mambo, Simi Reizen en Travel Around. Soms zijn het groepsreizen jongvolwassenen Europa in de leeftijdsgroep van 18 tot 25 jaar, soms van 25 tot 35 jaar en een andere keer voor jongvolwassenen van 22 tot 32 jaar of 20 tot 25 jaar. Het zijn allemaal leuke en betaalbare bestemmingen voor jongvolwassenen.

sawadee single groepsreizen

Overzicht reisorganisaties die groepsreizen Europa organiseren

Hier vind je een overzicht van reisorganisaties die groepsreizen jongvolwassenen in het programma hebben. Ieder van deze jongeren- en jongvolwassenen reisaanbieders heeft wel één of meerdere Europa jongvolwassenen reizen in het aanbod.


Welke landen zijn favoriet bij jongvolwassenen binnen Europa?

De meeste jongvolwassenen gaan voor een actieve groepsreis Europa. Dat verklaart waarom landen binnen Europa zoals Bulgarije, Ierland, Frankrijk. Kroatië, Finland, IJsland en Bulgarije zo populair zijn. Andere jongeren groepen gaan meer voor een strand, zon en zee groepsreis. Landen zoals Italië, Griekenland, Denemarken, Turkije en Spanje zijn ook zéér gewild als het om groepsreizen jongvolwassenen binnen Europa gaat.

plezier in zee jongeren

Is een groepsreis jongvolwassenen binnen Europa duur?

Een jongvolwassenen groepsreis binnen Europa is altijd goedkoper dan bijvoorbeeld en jongvolwassenen groepsreis Azië, Australië of Midden-Amerika. De prijs van een groepsrondreis binnen Europa wordt onder andere bepaald hoe het vervoer plaats vindt, waar je overnacht, uit hoeveel personen de reisleiding bestaat en natuurlijk je bestemming en waar je overnacht. En natuurlijk is de duur van een groepsreis jongvolwassenen binnen Europa ook bepalend. Een 8 daagse jongvolwassenen groepsreis is veel goedkoper dan een 14 of 15 daagse groepsrondreis jongvolwassenen. Over het algemeen genomen kan je zeggen dat het goedkope groepsreizen jongvolwassenen zijn.

avontuurlijke groepsreizen shoestring


wandelen in de natuur single groepsreis

Hoe lang voor vertrek zo een jongvolwassenen groepsreis Europa boeken?

Het aanbod groepsreizen en rondreizen voor jongeren- en jongvolwassenen groepen is groot. Er is dus een ruime keuze. Toch kan het verstandig zijn om ruim voor vertrek zo een avontuurlijke en actieve rondreis te boeken. Dat geldt zeker voor meer gewilde bestemmingen zoals in Frankrijk, Finland, Kroatië en Ierland. Indien je echter geen duidelijke voorkeur hebt voor een bepaald vakantieland binnen Europa, kan je ook op de last minute aanbiedingen wachten. En die zijn er zeker ook bij jongvolwassenen groepsreizen 25 tot 35 jaar. Je hebt bij een last minute vakantie echter nooit zekerheid of er leuke jongvolwassenen groepsreizen beschikbaar zijn.


Heb je een visum nodig bij groepsreizen binnen Europa?

Bij jongvolwassenen groepsreizen binnen Europa met een korte duur zoals 7 of 15 dagen, heb je geen visum nodig. Wel heb je nodig een geldig paspoort. Het Nederlandse rijbewijs is in het buitenland geen geldig identiteitsbewijs. Daarnaast kan jij je in de meeste Europese landen ook identificeren met een Nederlandse identiteitskaart.


villavibes groepsreizen actief banner