Als 20 of 30 plusser een groepsreis boeken?

Deze reisorganisaties zoals Sawadee, Shoestring en TravelAround, bieden unieke groepsreizen jongvolwassen aan. Zowel binnen als buiten Europa. Met jongvolwassenen worden meestal personen bedoeld die een leeftijd van 18 tot 35 jaar hebben. Maar het is een rekbaar begrip want wie is er nu echt jong en volwassen? Iemand die 18 jaar of 22 jaar jong is, kan volwasser zijn dan iemand van 30 of 35. Kijk met name bij het aanbod actieve groepsreizen jongvolwassenen van Mambo. Die hanteren, mede door het onduidelijke begrip “jongvolwassenen” een soepel “acceptatie” beleid. Je bent zo jong als jij je voelt en meestal niet zo oud als je in jaren bent.

sawadee single groepsreizen

Welke groepsreis jongvolwassenen te boeken?

Boek een groepsreis jongvolwassenen die het beste aansluit bij je wensen en bij voorkeur een jongeren of jongvolwassenen groepseis met gegarandeerd vertrek. Alle jongeren en jongvolwassen reisorganisaties op deze pagina hebben de benodigde vergunningen en voldoen aan alle eisen om er een groepsreis 20, 25, 30, 35 + te boeken. Je boek je avontuurlijke groepsreis dus bij een betrouwbare jongeren reisorganisatie. Vaak zijn er last minute jongvolwassenen groepsreizen beschikbaar.


Wijnproeverij single reis

Reisorganisaties met groepsreizen jongvolwassenen, speciaal voor singles.

Veel jongvolwassenen tussen de 20 en 35 jaar zijn alleenstaand. Wat is er dan leuker om met andere vrijgezellen van je leeftijd op vakantie te gaan? Nieuwe vrienden maken en met zijn allen avonturen beleven. Wellicht kom je tijdens zo een single groepsreis voor jongvolwassenen een nieuwe liefde tegen. Maar dat zal meestal niet de bedoeling zijn 🙂
Dit zijn de 3 single reis specialisten voor groepen jongvolwassenen. Een willekeurige volgorde. Alleen alleenstaanden die binnen de leeftijd categorie vallen, kunnen aan dit type reizen voor jongvolwassenen deelnemen. Dit is per reisorganisatie verschillend.


avontuurlijke groepsreizen shoestring

feestvakantie jongeren ondergaande zon

Dit zijn de single reis specialisten jongvolwassenen


Dit zijn de specialisten voor groepsreizen jongvolwassenen algemeen

  • Sawadee jongvolwassenen groepsreizen en rondreizen
  • Simi Reizen voor jongeren en jongvolwassenen
  • TravelAround, duurzaam en kleinschalig.
  • Mambo, als groep jongvolwassenen avonturen beleven


wandelen in de natuur single groepsreis

Jongvolwassenen groepsreis boeken na het vergelijken van de mogelijkheden

Wat is voor jou de meest aantrekkelijke groepsreis, single reis of last minute? Vergelijk het aanbod van deze reisorganisaties en beslis. Kijk met name of een door jou te boeken jongvolwassen groepsreis “met gegarandeerd vertrek” is en tevens hoe de groepssamenstelling is. Dat laatste is extra belangrijk bij de single groepsreizen. Ook voor 20, 25, 30 en 35 plus reizen


villavibes groepsreizen actief banner