Sawadee biedt avontuurlijke groepsreizen jongvolwassenen aan.

Voor jongvolwassenen tussen de leeftijd van 22 tot en met 35 jaar. Sawadee heeft een ruime ervaring met groepsreizen, rondreizen en groepsrondreizen. Dat vertaalt zich in groepsreizen die avontuurlijk, gezellig en altijd weer verrassend zijn. Alleen de mooiste bestemmingen komen in aanmerking met de leukste activiteiten.

sawadee single groepsreizen

Bij Sawadee reis je bij groepsrondreizen voor jongvolwassenen tussen de 22 en 35 jaar met gelijkgestemden. Je reisgenoten zijn vaker hoger opgeleid en hebben veelal interesse in avontuur, natuur, duurzaamheid en cultuur. Overigens, Sawadee heeft ook een geweldig aanbod single reizen. Dat zijn alleenstaande groepsreizen.


avontuurlijke groepsreizen shoestring

selfie actieve vakantie jongvolwassenen

Welke groepsreis jongvolwassenen kan je bij Sawadee boeken?

Het aanbod groepsreizen voor jongvolwassenen is bij Sawadee groot en gevarieerd. De reisduur is van 8 tot 23 dagen. Op het programma bij Sawadee voor groepsreizen jongvolwassenen staan onder andere Griekenland, Lapland, Marokko, Sri Lanka, Australië, Zuidelijk-Afrika, Mexico en nog vele andere landen en bestemmingen. Je kunt bij Sawadee een groepsreis jongvolwassenen boeken met gegarandeerd vertrek.


villavibes groepsreizen actief banner