Unieke jongeren reizen en groepsreizen jongvolwassenen bij Simi Reizen.

Simi Reizen organiseert al vele jaren groepsreizen voor jongvolwassenen in de leeftijdsgroep 18 tot 32 jaar. Deze avontuurlijke groepsreizen zijn vooral geschikt voor jongvolwassenen die van actie, gezelligheid en natuur houden.

simi actieve groepsreizen banner

De groepsreizen van SIMI zijn altijd inclusief vervoer, overnachtingen en activiteiten programma. Bij de actieve en duurzame Simi jongeren- en jongvolwassen groepsreizen zal jij je geen moment vervelen. De deelnemers aan deze avontuurlijke groepsreizen zijn gelijkgestemd. Met een groot aandeel van singles, levensgenieters en avonturiers. Tip, vergelijk. Zie ook de duurzame, leerzame en spannende groepsreizen van TravelAround en SNP Yomadus.


Mambo jongerenreizen banner

Amalfi kust Italië

Welke SIMI jongvolwassenen groepsreis boek jij?

In het programma van SIMI Reizen vind je onder andere jongvolwassen groepsreizen met verre bestemmingen zoals Cuba, Costa Rica, West-Canada, Mexico, Californië, Egypte en Tanzania. Maar ook in Europa vind je top bestemmingen zoals in Italië, Griekenland, Ierland, Noorwegen en Zweden. De jongeren en jongvolwassenen groepsreizen hebben gemiddeld een duur van 8 tot 17 dagen.


villavibes groepsreizen actief banner