Groepsreizen en avontuurlijke rondreizen voor singles tussen de 18 en 35 jaar.

Hier vind je een uniek aanbod single groepsreizen jongvolwassenen. Zie het aanbod van Shoestring, van Crusj, van Estivant

sawadee single groepsreizen

avond op het strand


Single Groepsreis of groepsrondreis als jongvolwassene boeken?

Als je alleenstaand bent en tussen de 18 en 35 jaar gaat er wellicht een wereld voor je open want single groepsreizen voor jongvolwassenen zijn echt de moeite waard. Neem deel aan één van de single groepsreizen in 2024 of 2025 en ontdek dat deze avontuurlijke reizen met gelijkgestemden een unieke kans zijn. Je kunt deel nemen aan een 8, 10, 15 of 20 daagse single groepsreis maar single weekenden voor 20 en 30 plussers komen ook steeds meer in. Laat je verrassen door het bijzonder aantrekkelijke aanbod.


fietsvakantie sportieve groep

avontuurlijke groepsreizen shoestring

Bij welke reisorganisatie je single groepsreis boeken?

Er zijn een aantal reisorganisaties gespecialiseerd in single groepsreizen jongvolwassenen. Wij hebben 3 alleenstaande groepsreis aanbieders geselecteerd. Je kunt met hen reizen naar een fantastische bestemming binnen Europa maar er worden met name veel verre groepsreizen voor alleenstaande 20 en 30 plussers georganiseerd. Ook bestemmingen in Azië, Oceanië, Afrika en Zuid-Amerika. Overnachtingen, excursies en reisleiding is meestal inclusief. Per single groepsreis jongvolwassenen vind je alle bijzonderheden, ook voor wat betreft, vervoer, programma, eten en drinken en eventueel noodzakelijke inentingen of visum.


selfie actieve vakantie jongvolwassenen

We hebben deze 3 single groepsreis specialisten voor je geselecteerd.

Op deze pagina vind je het actuele aanbod single groepsreizen voor jongvolwassenen. Indien beschikbaar, vind je er ook een aanbod last minute groepsreizen jongvolwassenen.


villavibes groepsreizen actief banner